Home > Werkzoekenden

Bemiddeling door Nobru


Direct in dienst bij een werkgever
Als één van onze klanten op zoek is naar een nieuwe werknemer, gaan wij voor het bedrijf op zoek naar de juiste kandidaat. Op basis van gesprekken en soms zelfs een psychologische test of assessment, selecteren we een aantal geschikte kandidaten. Deze kandidaten worden aan de opdrachtgever voorgesteld. Wanneer de klant met één van deze kandidaten overeenstemming bereikt, treedt hij of zij direct bij de klant in dienst.

Projectdetachering met uiteindelijke overname

Wanneer onze opdrachtgever kiest voor projectdetachering met uiteindelijke overname, betekent dit dat een geselecteerde kandidaat niet meteen in dienst komt bij de klant, maar eerst voor een afgesproken periode bij Nobru in dienst treedt. De verloning loopt dus via Nobru. Wanneer de afgesproken ‘inleenperiode’ afloopt, kan onze opdrachtgever je een rechtstreeks dienstverband aanbieden. 

Projectdetachering van tijdelijke aard
Wie extra handjes nodig heeft voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld vanwege een project of vanwege capaciteitsproblemen, klopt aan bij Nobru. In dat geval is de inhuur van technisch personeel mogelijk. Als projectmedewerker ben je bij Nobru in dienst en voer je jouw werkzaamheden op locatie bij de klant uit. Je krijgt op deze manier de mogelijkheid om een schat aan ervaring op te doen.

Lezen hoe anderen Nobru hebben ervaren? Bekijk hier de referenties.

Rondneuzen in onze vacatures? Klik hier voor onze meest recente.

Ben je niet direct op zoek naar een nieuwe baan? Maar wil je misschien later wel switchen? Dan kun je ons alvast jouw CV sturen. Wij houden je dan op de hoogte van functies die voor jou interessant kunnen zijn. Om je CV achter te laten, klik je op solliciteren.

Meer weten over de mogelijkheden bij Nobru? Neem contact met ons op via uden@nobru.nl of bel ons: 0413-243610.

Toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk hier de meest actuele vacatures bij onze opdrachtgevers. Misschien staat er een vacature tussen die bij jou past?


Wil je een open sollicitatie versturen? Dan kun je ook direct je cv achterlaten.


Meer weten over de mogelijkheden die Nobru kan bieden? Neem gerust contact met ons op via 0413-243610 of mail: uden@nobru.nl.