Home > Werkzoekenden

Voor werkzoekenden


Nobru is een werving- en selectiebureau met ruim tien jaar ervaring op het gebied van advisering en bemiddeling van middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel. Of je nu schoolverlater bent, van baan wilt veranderen, herintreder of anderszins werkzoekend:  wij zijn er voor jou! Met ons brede netwerk in het lokale en regionale bedrijfsleven, kunnen wij jou aan een passende baan helpen. 

Werkwijze
Nobru is intensief betrokken bij jouw zoektocht naar een leuke baan. We willen graag duurzame matches en steken daarom veel tijd in gesprekken met jou. Vanaf het allereerste kennismakingsgesprek tot en met de ondertekening van het arbeidscontract zijn wij er voor je. Bij Nobru  kun je rekenen op een persoonlijk en intensief begeleidingstraject. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we je gedurende de sollicitatieprocedure goed coachen. Op verzoek van een werkgever nemen we eventueel een psychologisch onderzoek, een persoonlijkheidstest en/of een assessment bij je af. Zo weten wij en je toekomstige werkgever alvast wat je in huis hebt.

Bemiddeling bij Nobru kan op verschillende manieren. Hier lees je er meer over.

Toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk hier de meest actuele vacatures bij onze opdrachtgevers. Misschien staat er een vacature tussen die bij jou past?


Meer weten over de mogelijkheden die Nobru kan bieden? Neem gerust contact met ons op via 0413-243610 of mail: uden@nobru.nl.