Home > Werkgevers > De opties

De opties


Nobru is dé deskundige als het gaat om technisch geschoolde medewerkers. Wij hebben een groot bestand van getalenteerde, goed geschoolde en vaak zeer ervaren technici uit de brede regio Noord-Brabant, Zuid-Gelderland
en Noord-Limburg.

Deze werknemers zijn tijdelijk of voor een vast dienstverband inzetbaar voor functies op mbo-, hbo-, of wo-niveau. In de afgelopen tien jaar plaatsten we duizenden kandidaten succesvol bij diverse, toonaangevende opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn onder meer ASML, Omron, Axon Digital Design, NXP, Bosch Security, CPS Europe, Grass Valley en Halin.

Over Nobru
Nobru is een werving- en selectiebureau met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van advisering en bemiddeling van middelbaar en hoger technisch personeel. Met al onze kennis en ervaring hebben we ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot hét kenniscentrum op het gebied van techniek en arbeidsmarkt.

Werkwijze
U zoekt medewerkers. Misschien tijdelijk, voor de duur van een project of in een vast dienstverband. Nobru kan u helpen. We kennen diverse mogelijkheden:

Direct in dienst
U wilt een nieuwe medewerker direct in dienst nemen? Na een snelle en tegelijkertijd bijzonder zorgvuldige voorselectie presenteren we u de meest geschikte kandidaten. Als u besluit één van deze kandidaten in dienst te nemen, bent u ons eenmalig een wervingsfee verschuldigd. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’.

Projectdetachering
Een kandidaat van Nobru eerst inlenen  voordat u hem in dienst neemt kan natuurlijk ook. Na afloop van de afgesproken periode kunt u de medewerker zonder bijkomende kosten in dienst nemen. Handig, deze ‘verlengde proefperiode’,  want het bedrijfsrisico blijft zo beperkt.

Tijdelijke projectdetachering
Zoekt u een werknemer voor een bepaalde periode? Nobru beschikt over een groot aantal, breed inzetbare technici op mts, hts-, en tu-niveau. Wij presenteren u  een geschikte kandidaat en bespreken de inleentermijn. De medewerker treedt bij Nobru in dienst en gaat direct bij u aan de slag.

Wilt u direct een aanvraag indienen? U kunt hier uw vacature uploaden en uw contactgegevens achterlaten.


Weten hoe andere bedrijven Nobru ervoeren? Lees hier de referenties.


Meer weten over de mogelijkheden die Nobru kan bieden? Neem gerust contact met ons op via 0413-243610 of mail: uden@nobru.nl.