Home > Referenties > Werknemers

Referenties werknemers


Lead Software Engineer bij een opdrachtgever in Eindhoven

“Na een aantal jaren in de detachering te hebben gewerkt vond ik het tijd voor een vaste aanstelling. Tijdens mijn zoektocht kwam ik een interessante vacature van Nobru tegen. Na een telefonische toelichting volgde direct een persoonlijke kennismaking bij Nobru waaruit de professionele ondersteuning bleek. Mijn CV werd aangeboden bij de opdrachtgever, waarbij de periode tussen het eerste gesprek en het ondertekenen van het arbeidscontract slechts een week bedroeg! Tijdens dit uitzonderlijk korte traject ben ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang en was het ook nooit een probleem als ik iets te vragen had. Hartelijk dank.”


Sr. Quality Engineer bij een opdrachtgever in Venlo

“Ik heb Nobru ervaren als een bureau dat zich onderscheidt van andere bureaus door de oprechte interesse en persoonlijke aandacht die men voor mij had. Na het eerste telefonische contact met Nobru werd direct een persoonlijk interview ingepland. Na het kennismakingsgesprek bij Nobru wisten zij precies waarnaar ik op zoek was. Enkele dagen later werd ik al gebeld dat ik dezelfde week nog op gesprek mocht bij de desbetreffende opdrachtgever. Hieruit bleek dat mijn wensenlijstje perfect op het functieprofiel van de opdrachtgever aansloot. Vrij snel daarna mocht ik op tweede gesprek dat ook succesvol verliep. Drie dagen later had ik een getekend contract en kon ik aan de slag.”


Quality Engineer bij een opdrachtgever in Venray

“Met ingang van januari 2016 ga ik een nieuwe uitdaging aan, welke mij geboden is door Nobru Technisch Personeel. Mijn ervaring met Nobru kan ik als volgt omschrijven: persoonlijk, daadkrachtig, duidelijke communicatie, no-nonsense en ondersteunend. Daarnaast ben ik erg tevreden over de match die gemaakt is tussen mijn profiel/ambities en het voorgestelde functieprofiel en type bedrijf. Duidelijke communicatie, daadkrachtig handelen en persoonlijk contact zijn zaken die ik belangrijk vind in een bemiddelingsproces. Dit heb ik bij andere bureaus niet of nauwelijks meegemaakt. Op basis van deze ervaring beveel ik Nobru van harte aan bij het zoeken naar nieuwe uitdagingen.”


Proces Engineer bij een opdrachtgever in Arnhem

“Ik heb zojuist de eerste week bij mijn nieuwe werkgever afgerond en ik moet zeggen dat ik er (tot nu toe) erg tevreden over ben! Ik ben direct in het diepe gegooid door mee te doen aan de HAZOP, maar dit is een unieke kans om het bedrijfsproces in sneltreinvaart te leren kennen. Ik vind dat ik mezelf de werkzaamheden snel eigen maak. Mijn collega’s zijn vriendelijk en er heerst een goede sfeer. Het is een mooie kans voor mij, zo'n HAZOP komt niet vaak voor! Dus er is hier voorlopig meer dan genoeg werk voor mij. Bedankt voor het voorstellen op deze vacature, Nobru heeft dat goed geregeld.”


Packaging Engineer bij een opdrachtgever in Veldhoven

“Na het plaatsen van mijn CV op een landelijke vacaturesite ben ik direct benaderd door Nobru met de opmerking dat ze een interessante vacature hadden, die aansloot op mijn kennis en werkervaring. Na een introductiegesprek bij Nobru op kantoor, is het balletje snel gaan rollen. Ze hebben me meteen voorgesteld bij het bedrijf waarna nog enkele gesprekken volgden om te zien of de verwachtingen van beide partijen op elkaar aansloten. De contacten met Nobru heb ik als erg prettig ervaren, waarbij adequaat werd gereageerd. Daarnaast hebben ze mij goed op de hoogte gehouden van de status na afloop van de gesprekken. Sinds november 2015 werk ik met veel plezier bij de opdrachtgever van Nobru.”


International Service Engineer bij een opdrachtgever in Nijmegen

"Ik ontving regelmatig interessante vacatures van Nobru, waaronder die van International Service Engineer. Ik heb hier op gereageerd en ben diezelfde dag nog door een adviseur van Nobru gebeld. Na een informatief gesprek ben ik tot de conclusie gekomen dat dit een functie is die goed aansluit bij mijn wensen. Nadat mijn profiel werd voorgelegd aan de opdrachtgever volgden al snel enkele gesprekken. Dit heeft geresulteerd in een contract voor onbepaalde tijd. Tijdens dit hele traject ben ik intensief begeleid door de adviseur van Nobru. Deze persoonlijke begeleiding  waardeer ik zeer."


Onderhoud-/Storingsmonteur bij een opdrachtgever in Oss

"Na een sollicitatie op een functie werd ik door Nobru gebeld met de mededeling dat de vacature niet meer open stond. Wel werd mijn interesse gepeild voor de functie Onderhoud-/Storingsmonteur bij Unilever in Oss. Deze vacature sprak me direct aan waarop ik werd uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mijn enthousiasme werd aan Unilever overgebracht, waarbij al snel een goede klik ontstond.  Inmiddels ben ik daar op projectbasis aan het werk met zicht op een jaarcontract. Nobru bedankt voor de warme en professionele ondersteuning bij het vinden van een geschikte baan voor mij."


Senior Software Designer bij een opdrachtgever in Gilze

"De adviseur van Nobru nam contact met mij op voor een uitdagende en veelzijdige functie als Senior Software Designer bij Axon in Gilze. Ik was zeer geïnteresseerd en werd door de adviseur van Nobru bij het bedrijf voorgesteld. Dit leidde al snel tot gesprekken bij Axon, gevolgd door een aanbieding met goede arbeidsvoorwaarden. Nobru heeft mij deskundig en met veel enthousiasme begeleid tijdens dit proces, ook met een zeer prettig persoonlijk gesprek. Ik wil Nobru hier dan ook hartelijk voor bedanken."


Software Engineer bij een opdrachtgever in Veghel

"Op internet kwam ik een vacature van Nobru tegen, waarop ik direct heb gesolliciteerd. Diezelfde dag belde een adviseur van Nobru me al: ze vonden  mij geschikt! Na dat telefoontje werd ik steeds enthousiaster. Nobru heeft mij de hele sollicitatieprocedure perfect ondersteund, van de eerste introductie tot en met het doornemen van de arbeidsvoorwaarden."


Planner bij een opdrachtgever in Bakel

"Nobru bekijkt en matcht de markt, brengt vraag en aanbod bij elkaar. Dat doen ze perfect! Ik heb er een geweldige baan als planner aan overgehouden. En ik kreeg nog een fantastisch presentje, wat ik nog dagelijks gebruik."


Elektromonteur bij een opdrachtgever in Oisterwijk

"Wat mij is opgevallen aan Nobru, is de ondersteuning tijdens de sollicitatieprocedure. Begin 2010 ging ik op zoek naar een andere baan. Lastig, want na 15 jaar bij mijn eerste werkgever wist ik niet zo goed hoe ik dat moest aanpakken. Al snel nadat ik mijn cv op de website van Nobru had achtergelaten, volgde een gesprek en diezelfde week had ik al twee afspraken met mogelijke werkgevers! Inmiddels werk ik met veel plezier bij Opstalan in Oisterwijk."


Supervisor Facility & Maintenance bij een opdrachtgever in Uden

"Nobru benaderde me voor een interessante functie bij Tennant NV in Uden: Supervisor Facility and Maintenance. Op dat moment was ik nog niet op zoek naar een andere job. Toch werd ik enthousiast en besloot om te solliciteren. Nobru begeleidde me tijdens die procedure heel goed. Wat mij vooral steun gaf, was het niet-aflatende enthousiasme en vertrouwen van de mensen van Nobru. Nu werk ik nog steeds met veel plezier in een zeer uitdagende functie binnen een internationale  omgeving. Nobru bedankt!"


Meer weten over de mogelijkheden die Nobru kan bieden? Neem gerust contact met ons op via 0413-243610 of mail: info@nobru.nl.