Home > Referenties > Opdrachtgevers

Referenties opdrachtgevers


Stephan Pennings, Directeur Paalman te Uden

We zijn bijzonder tevreden over de diensten van Nobru. Zo hebben we een tijdlang gebruik gemaakt van een interim medewerker, die zijn werkzaamheden prima uitvoerde. Helaas hebben we na een tijdelijk dienstverband afscheid van hem genomen. Niet omdat we niet tevreden waren, integendeel, maar vanwege een gebrek aan werkzaamheden. Als we in de toekomst weer personeel zoeken, maken we zeker weer gebruik van de service van Nobru. De samenwerking is ons bijzonder goed bevallen!


Irma van Bakel, HR Officer Van der Linden Groep te Veghel

Wij beschouwen Nobru al jarenlang als een trouwe dienstverlener die zijn afspraken nakomt. Nobru onderscheidt zich van collega’s doordat de medewerkers ons vakgebied begrijpen: techniek/elektronica. Nobru voelt goed aan wat we zoeken. We willen niet alleen een techneut die zijn of haar vak verstaat, maar ook een persoon met de juiste mentaliteit, die past bij onze organisatie. Het is prettig om met Nobru over een kandidatuur te praten. Door hun uitgebreide interviewtechniek zijn ze goed op de hoogte van de drijfveren, plussen en minnen van een sollicitant. Wij vertrouwen blind op hun advies!


Ad de Ponti, Directeur Provex te Boxmeer

Vanuit Provex begeleid ik bij diverse bedrijven de activiteiten rond personeelszaken. Naast allerhande algemene en minder algemene zaken is werving, selectie, jobrotation en afscheid van personeel een belangrijk onderdeel van de dienstverlening die Provex biedt. Ten aanzien van deze zaken heb ik regelmatig, zeker als het gaat om technische functies in Oost Noord Brabant en Noord Limburg, prettig samengewerkt met Nobru. Bij deze samenwerking valt op dat Nobru zich terdege laat informeren omtrent de wensen van de (potentiële) werkgever aan de ene zijde, als om de mogelijkheden van de kandidaten aan de andere zijde. In overleg beperkt het zoeken naar de geschikte kandidaat zich tot ‘de regio’ of gaat Nobru verder het land in. De technische kennis is bij Peter Noy goed gewaarborgd. Een groot voordeel is: de korte communicatielijnen binnen het bedrijf. Bij Nobru weten de linker- en de rechterhand van elkaar wat er te doen is. Alle medewerkers kennen de klant en de regio.


Meer weten over de mogelijkheden die Nobru kan bieden? Neem gerust contact met ons op via 0413-243610 of mail: uden@nobru.nl.