Home > Over Nobru > Ons team

Ons team


Peter Noy (Algemeen Directeur)

Peter is van huis uit een techneut en praat graag over de techniek. Hij had al een indrukwekkende loopbaan in de arbeidsbemiddeling achter de rug, toen hij in 2003 Nobru Technisch Personeel oprichtte. Niet gek dat Peter een inspiratiebron is voor velen. Daarnaast is hij loyaal, betrouwbaar en attent. Eigenschappen die zowel onze klanten als onze kandidaten erg in hem waarderen. Zijn motto daarbij is: “zaken doen met elkaar, doe je op basis van gelijkwaardigheid.”

T:  0413-243610
E: p.noy@nobru.nl

Connect via LinkedIn


Pascal Janssens (Directeur)

Sinds 1999 afgestudeerd als HBO-er Elektrotechniek aan de Hogeschool in Rotterdam, waarna hij zijn carrière is begonnen als Hardware Engineer bij een automatiseringsbedrijf. Pascal is na vier jaar overgestapt naar de commerciële dienstverlening waar hij het vak als Recruiter tot in de puntjes heeft leren kennen. Zijn technische kennis en achtergrond helpen hem om de juiste kandidaat te koppelen aan het juiste bedrijf. 

T: 0413-243610
E: p.janssens@nobru.nl

Connect via LinkedIn


Brord van Hees (Consultant)

Brord is een HR-man in hart en nieren. Al lang voordat hij ons team kwam versterken, was hij bezig met personeelsvraagstukken en de (technische) arbeidsmarkt. In zijn rollen als Recruiter en Talent Sourcer heeft hij zijn sporen reeds verdiend, sinds kort verbreedt hij zijn kennis meer richting het commerciële vlak. Hij is no-nonsense, klantgericht, maatschappelijk betrokken en altijd bereikbaar voor de complexere P&O gerelateerde kwesties en vacatures. Sinds begin 2017 is Brord Consultant bij Nobru Technisch Personeel.

T: 0413-243610
E: b.vanhees@nobru.nl

Connect via LinkedIn


Anouk Peeters (Office Manager)

Anouk is inmiddels ruim tien jaar werkzaam voor Nobru. Zij is, nadat ze haar HBO opleiding Personeel & Arbeid succesvol had afgerond, direct in dienst gekomen. Als je meer wilt weten over een bepaalde vacature of klant, bel Anouk. Zij is altijd op de hoogte van wat er reilt en zeilt bij Nobru. En omdat Anouk Nobru op haar duimpje kent, heeft ze vaak aan een half woord genoeg. Anouk is sportief aangelegd en speelt in competitieverband wekelijks een partij volleybal.

T: 0413-243610
E: a.peeters@nobru.nl

Connect via LinkedIn


Linda de Graaf - Verpoort (Administratief Medewerkster)

Linda is een altijd vrolijke ondersteuner pur sang. In haar loopbaan is ze vaak medeverantwoordelijk geweest voor het administratief reilen en zeilen van een afdeling. In deze rol heeft ze ook al enkele jaren ervaring opgedaan binnen de personeelsbemiddeling. Samen met Anouk assisteert zij de Consultants bij het vinden van de juiste kandidaten. Zij zorgt voor een accuraat HRM-systeem en levert een bijdrage aan de financiële administratie. In haar vrije tijd brengt Linda graag tijd door met haar gezin en maakt ze geregeld een wandeling met de hond.

T: 0413-243610
E: l.degraaf@nobru.nl


Sjan Noy (Financieel Medewerkster)


Gerda de Graaf (Financieel Medewerkster)

Gerda draait al heel wat jaartjes mee als Financieel/Administratief Medewerkster. Het organiseren en afhandelen van de complete financiële administratie ligt haar wel. Dit werk heeft ze de afgelopen 35 jaar voor verschillende werkgevers tot tevredenheid uitgevoerd. Haar manier van werken is gestructureerd en klantgericht. Het geeft Gerda altijd veel voldoening wanneer de verloningen op tijd de deur uit zijn en alle facturen betaald. Buiten haar werk hebben naast haar gezin ook sporten en gitaarspelen haar aandacht.

T: 0413-243610
E: g.degraaf@nobru.nl


Wilt u direct een aanvraag indienen? U kunt hier uw vacature uploaden en uw contactgegevens achterlaten.


Wil je een open sollicitatie versturen? Dan kun je ook direct je cv achterlaten. 


Meer weten over de mogelijkheden die Nobru kan bieden? Neem gerust contact met ons op via 0413-243610 of mail: info@nobru.nl.