Home > Over Nobru

Over Nobru


Nobru is een werving- en selectiebureau met ruim tien jaar ervaring op het gebied van advisering en bemiddeling van middelbaar en hoger technisch personeel. Wij hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot hét kenniscentrum op het gebied van techniek en arbeidsmarkt. En of je nu schoolverlater bent, wilt wisselen van baan, herintreder of anderszins werkzoekende bent:  wij zetten ons met onze kennis en kunde voor je in.

Nobru is de spin in het web tussen vraag en aanbod van technici. Wij laten het niet bij werven en selecteren alleen, maar zijn ook actief als detacheringsbureau, payroller en adviseur op het gebied van HRM. Alles met het menselijke aspect in ons achterhoofd. Nobru is voornamelijk actief in vier hoofdvakgebieden: werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde en civiele techniek. 

Een intensief begeleidingstraject vanaf het eerste contact tot en met de definitieve ondertekening van het arbeidscontract vinden wij een must. We nemen uitgebreid de tijd voor een goed gesprek, want we willen talenten in techniek herkennen en erkennen. Alleen op die manier kunnen we duurzame matches en keuzes maken. 

Tijdens een sollicitatieprocedure houden we je uiteraard zoveel mogelijk op de hoogte van de stand van zaken. Mocht het voor jouw sollicitatieprocedure nodig zijn, dan verzorgen wij ook een assessment, psychologisch onderzoek of persoonlijkheidstest. 

Weten hoe anderen Nobru ervoeren? Lees hier de referenties.


Meer weten over de mogelijkheden die Nobru kan bieden? Neem gerust contact met ons op via 0413-243610 of mail: uden@nobru.nl.